A Nő Arcai Egyesület workshopok, kávéházi esték, kampányok szervezésével és lebonyolításával, és a Nő Arcai online magazin működtetésével törekszik értékeket teremteni és ismeretet terjeszteni elsősorban nők részvételével.

Nő Arcai Egyesület:

Egyesületünk legfőbb célja, hogy  értékközpontú ismeretet adjon át elsősorban nők számára, női szerzők és előadók közreműködésével; valamint olyan együttműködésen alapuló képzési lehetőséget teremtsen minden érdeklődő számára, mely összhangban van a XXI. száza kihívásaival. Emellett célunk együttműködés kialakítása más értékteremtő női kezdeményezésekkel, szervezetekkel.

Ha mindez az értékrend közel áll hozzád és szeretnél az Egyesületben tag lenni, akkor jelentkezz e-mailben és felvesszük Veled a kapcsolatot! Minden egyesületi tag 15% kedvezménnyel vehet részt az oktatásainkon, rendezvényeinken.

Nő Arcai Magazin:

Minden nő egyforma. Minden nő különleges. Mindannyian küzdünk valamivel, és épp ez az a közös pont, ami összeköt minket. Tematikus írásaink lényege, hogy teret adjanak egy-egy olyan kérdéskörnek, amiben megmutatkozik a Nő, és a téma kapcsán megoszthassuk egymással, mindazt, amit már megtapasztaltunk.