Loading...
ARTICLES2018-08-18T12:49:23+02:00

Ability proceeds from a fusion of skills, knowledge, understanding and imagination, consolidated by experience.

MICHAEL KLARKE

Avada has been the #1 selling theme for  5 years with over 350,000 satisfied customers. We will continue and produce amazing updates for our customer base.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor ins.

„Ez egy olyan dolog, amit az ember érez” – interjú Szász Júliával... Kultúra
2020-05-29
READ MORE A vihar - Miranda (Eöri-Szabó Zsolt fotója) ...játékról, művészetről, érzésekről és arról, mit is lenne érdemes visszahozni a gondolkodásunkba és a szívünkbe. Nő Arcai Magazin: A Nemzeti Színház Facebook oldalán szerepel egy kis videód, amiben elmondod, hogy nehéz számodra ez a mostani időszak, mert folyton azon jár az...
Vándorok Kultúra
2019-11-17
READ MORE Vándorok Szálló széllel Felemel, Felhők felett Megölel, Kékségéhez Vezetve Megérint a Békéje. Felhők felett Ébredve, Földi Élet Emléke, Fentről nézve Képzelet Szertefoszló Végzetek. Elnyerve a Feledést Feloldoz a Mindenség Lehullik a Kötöttség Megszűnik a Nehézség. Kék Békében Lélegzet Emlékeztet a Lélekre Eltűnve az Időben Vándorként a Felhőkben. Szálló szélben Felemelt Felhők felett Megölelt Kékséghez Vezetett Minden Egy A Föld felett.  
Field Trippin' fesztivál a Loffice-ban Kultúra
2019-04-17
READ MORE Csaknem ezer érdeklődővel startolt a Startup Safari első napja a Loffice programjain! A sokszínű témákból álló, 40 előadót felvonultató, egész napos tudás-fesztiválon, amit a Loffice közösségi iroda a Startup Safari első napján szervezett. A közösségi colearning nap fókuszában elsősorban az életmód, az egészség, a tudásmegosztás, az önfejlesztés és a jövő munkatrendjei...
LATEST ARTICLES

RECENT ARTICLES

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSECTETUR ADIPISICING ELIT, SED DO EIUSMOD TEMPOR INCIDIDUNT UT LABORE ET DOLORE MAGNA ALIQUA ETS UNSERS.

Load More Posts

Article Archive

DOLORE MAGNA ALIQUA. UT ENIM AD MINIM VENIAM, QUIS NOSTRUD EXERCITATION ULLAMCO LABORIS NISI UT ALIQUIP.

Our Work

Vándorok

november 17th, 2019|0 Comments

Vándorok Szálló széllel Felemel, Felhők felett Megölel, Kékségéhez Vezetve Megérint a Békéje. Felhők felett Ébredve, Földi Élet Emléke, Fentről nézve Képzelet Szertefoszló Végzetek. Elnyerve a Feledést Feloldoz a Mindenség Lehullik a Kötöttség Megszűnik a Nehézség. [...]

Új hónap, új lendület

augusztus 18th, 2019|0 Comments

Közeleünk a nyár vége felé és a NAE háza táján is elindult a készülődés. No nem csupán az iskola fog elkezdődni szeptembertől, hanem új workshopokkal készülünk az őszi- téli időszakra. Ambrózy-szerelem Töretlen az Ambrózy- séták [...]

Az egyensúly mindenkié – Hello Győr! :)

május 15th, 2019|0 Comments

Szívmelengető hangulatban, nyitott közegben telt első workshopunk Győr városában. Budapest és Szeged meghódítása után ezúttal Győrben helyeztük el a Nő Arcai Egyesület zászlaját az Inspire Women - Balance klub keretein belül.  :) Vendégeink dr. Bajzik Évával a Fontanus Központ kutatójával, manuálterapeuta és mozgásszervi rehabilitációs szakorvossal, Feller Adrienne-nel a Panarom Intézet és a Feller Adrienne márka alapítójával járhatták körbe a női lét egyensúlyához kapcsolódó, mindannyiunkat foglalkoztató kérdéseket.

Ready to Talk?

DO YOU HAVE A BIG IDEA WE CAN HELP WITH?

Contact Us
Go to Top