Közeleünk a nyár vége felé és a NAE háza táján is elindult a készülődés. No nem csupán az iskola fog elkezdődni szeptembertől, hanem új workshopokkal készülünk az őszi- téli időszakra.

Ambrózy-szerelem
Töretlen az Ambrózy- séták iránt való érdeklődés, amiért hálásak vagyunk. Örömteli hír, hogy az egyik szervezőnk és séta tartónk kisbabát vár, így úgy döntöttünk, hogy idén több sétát nem vállalunk be. Együtt kezdtük és együtt is szeretnénk folytatni- jövőre, Veletek ismét. Terveink szerint az első séta mellettm, a  második könyvet is szeretnénk sétává feldolgozni. Pontos dátumokkal jelentkezni fogunk.

Készíts saját illatot!
A Panarom Aromaterapeuta Intézet okleveles aromaterapeutája, az Aromatique megálmodója, Szendrei Ági vezetésével szeptembertől induló workshopon megismerkedhetünk az aromás növényekkel, az esszenciákkal és azok hatásaival, valamint segítségével elkészíthetjük saját illatunkat, parfümönket is! A workshop szeptember közepétől indul.

Tanulj kalligráfiát Velünk!
Ha érdekelt a szépírás és a kalligráfia, de nem tudod hogyan kezdj neki, akkor Neked szól a szeptember végétől induló 3 alkalmas workshopunk. Tóth Sally grafikus segítségével megismerkedhetünk a kalligráfia rövid történetével; megtanuljuk hogyan készítsünk saját tollat és hogyan tartsuk helyesen ahhoz, hogy azt a hatást érjük el, amit szeretnénk. Várhatóan szeptember végén indulunk hétköznapi és hétvégi alkalmakkal is.

Nő Arcai Magazi
Ha nem tudsz velünk tartani offline, akkor sem maradsz le az őszi újdonságainkról, hiszen új hanggal bővül a NAM csapata- Tripovszky Annuska írásait, interjúit és videóit követhetitek nyomon nálunk!

Köszönjük, hogy Velünk vagytok és találkozunk hamarosan!