Szívmelengető hangulatban, nyitott közegben telt első workshopunk Győr városában. Budapest és Szeged meghódítása után ezúttal Győrben helyeztük el a Nő Arcai Egyesület zászlaját az Inspire Women – Balance klub keretein belül. 

Az impozáns helyen – város szívében lévő Leier City Centerben- vendégeink dr. Bajzik Évával a Fontanus Központ kutatójával, manuálterapeuta és mozgásszervi rehabilitációs szakorvossal, Feller Adrienne-nel a Panarom Intézet és a Feller Adrienne márka alapítójával járhatták körbe a női lét egyensúlyához kapcsolódó, mindannyiunkat foglalkoztató kérdéseket, mint például: hogyan tudunk nőként egy egyensúlyi állapotot kialakítani az életünk különböző színterein? Mi a titka annak, hogy oda tudjunk figyelni egyszerre mindenre, és mégis harmóniában maradjunk önmagunkkal?

Dr. Bajzik Éva: A női test harmóniájáról tartott workshop keretében a hormonok szervezetünkre, hangulatunkra, gondolatainkra gyakorolt hatásait azonosíthattuk be egy-egy hétköznapjainkból kiragadott példa megvizsgálásával, valamint arról is szó esett, hogy hogyan tudunk együtt élni testünk változásaival. Választ és megoldást kerestünk egyénenként a hétköznapokban tapasztalt problémákra: menstruációs görcsök, testkép-zavarok, hangulatváltozások, stresszes helyzetek.  

Feller Adrienne: A nő gyönyörű változásai című workshop keretében vezette végig a hallgatóságot a nő egyes életszakaszainak sajátosságain, miközben elkalandoztunk az illóolajok sokszínű, varázslatos szerteágazó világába. Megtudhattuk és megtapasztalhattuk hogyan hatnak az illóolajok szervezetünk egészére, illetve melyik növény, milyen esetekben válhat utunk során hű és hasznos kísérőnkké.

 

A kötetlen beszélgetések során lehetőség volt megosztani személyes tapasztalatainkat, legbensőbb kérdéseinket, ezáltal egy meghitt, bensőséges és felszabadult hangulat alakult ki a jelenlévők között: voltak könnyek is kacajok is. Nehezünkre esett elköszönni egymástól – viszont éppen emiatt már mielőtt távoztunk volna el is kezdtük az egyeztetést a folytatásról a jelenlévőkkel!

Ezúton is szeretnénk megköszönni vendégeinknek, támogatóinknak: dr. Bajzik Évának, Feller Adrienne-k és Dallos Ágnesnek a közös munkát és az együtt töltött feledhetetlen perceket!

Mindenkit várunk szeretettel a következő alkalomra!

Részletek várhatók a honlapon és a facebook oldalunkon. ;)