A női testnek van egy természetes működése, ami összességében eltér a gyerek- és a férfitest működésétől is, ezen belül pedig mindenkié egyedi módon működik.
A természetes működésből adódik az életnek egy természetes ritmusa is, ami a 21. században nem mindig tud teret kapni, sokszor nem is vesszük figyelembe. Felgyorsult életünkben, ahol másodpercenként érnek minket a külső ingerek nem igazán figyelünk azokra a finom dolgokra, amiket a testünk velünk kommunikálva folyamatosan diktál nekünk.
Sok feszültség, frusztráció származik ebből a figyelemhiányból és abból, hogy nem ismerjük a testünk jelzéseit. A legapróbb eltérésről is rettenetes dolgokat tudunk gondolni vagy éppen a másik végletbe esve: a test normális ritmusából való kizökkenést sem vesszük észre.

Milyen is a természetes működésünk, milyen ritmus szerint él a testünk és ezáltal mi magunk?
Mi határozza meg, hogy milyen mozgás esik jól? Mitől függ, hogy működik-e egy fogyókúra? Hogyan, mi alapján változik a hangulatunk és erre hogyan lehetünk befolyással?

A Nő ezeregy arca Workshop első előadása ezekre a kérdésekre keresi a választ. Gyere el és légy része a közös munkának.

Az alkalom 3.000Ft/ fő, 3 alkalomra szóló bérlet 7.000Ft/fő, amit a helyszínen lehet megvásárolni.
Jelentkezni lehet: nora.kormendi@anoarcai.hu,szerkesztoseg@anoarcai.hu e-mail címen illetve a +36 30 424- 4675 telefonszámon.