Nyáron született az egyik barátomnak egy ötlete, nézzünk Szentendrén kiállítást. Az ötlet inspirálóan hatott rám, ráadásul ki, mint ismer tudja, hogy nem áll távol tőlem a kerékpározás. Miért ne mehetnék két keréken? Fonódott tovább a gondolat, miért ne mehetnénk többen? És a többek miért ne lehetnének mások is, mint akikkel a hétköznapjainkban találkozunk?
Vettem a bátorságot és belevágok az ismeretlenbe.

bringa_crp

Gyere velem a Kerékpárral az emlékek felé túrára, ha kíváncsi vagy egy különleges kiállításra (Chiharu Shiota – Emlékeső), ha szeretsz kerékpározni, ha szeretsz új arcokkal találkozni, ha szeretsz élményt átélni és tapasztalatot gyűjteni!

Tudnivalók a túrához:
Október 1-jén 10.30-kor találkozunk az Óbudai Kerékpárkölcsönzőnél (Laktanya u. 1/B). Innen indulunk és a Duna mentén a Pilis-Visegrádi tájegységen át érkezünk Szentendre főterére, ahol megnézzük mi lett a sok kulccsal, amit Szeged népe gyűjtött.
Az útvonal hossza 34 km; könnyű-hegyvidéki, 180 méteres szintkülönbségű túrával számolj.
A kerékpár megléte és felszereltsége a Te felelősséged, mint ahogyan a KRESZ betartása is. A szervezők defektjavító spray-vel felkészülnek.
A múzeumi belépő egyéni költség (diákoknak: 1200,- Ft, felnőtteknek 2000,- Ft, 65 év felettieknek ingyenes) az élmény viszont közös „bevétel” lesz.

Jelentkezni a szervezőknél (+36202079595, +36707718066) lehet vagy az esemény Facebook oldalán.

Programra fel!