scarves-1144988Sokszor sokféleképp találkozhatunk azzal a gyönyörű, mély magvas gondolattal, hogy mennyire sokszínűek vagyunk mi Nők. Rengeteg pillanat van az életünkben, amikor ezt tapasztaljuk is. Na, igen..
Az októberi szürke, ködös hideg napok nagy eséllyel nem ide tartoznak.
Mit lehet egy ilyen reggelen tenni? Beleszürkülni az időjáráshoz igazodva ebbe a borongós hűvös világba vagy választani valami mást. Megtalálni magunkban azt, aki lelkesen és felszabadultan ugrik ki egy nyári nap az ágyból. Ami nyáron, tavasszal természetes, az ősszel bizony néha nehéz. Hat ránk a környezet, a világ, ami körbevesz minket. A színek, a hangulat. Ez természetes. Épp ez segíthet rajtunk egy- egy borongós szürke reggelen is. A színek! Hogy hol? Hát saját magunkon.
A természet, az ég semleges színe épp megfelelő hátteret ad egy élénk színű szájnak vagy szoknyának. Pici pont a nagy szürkeségben, de csodákra képes. Ér kipróbálni, ötleteket, tanácsot adni egymásnak. Lehet kilógunk vele a környezetünkből, de mást is felvidíthatunk vele a környezetünkben.
A színek lélektani hatásait rengeteg tanulmány részletezi. Tapasztalatokból indult ki szinte mind. Induljunk ki mi is abból! Játszunk bátran a színekkel a ruhákon, a sminken! Élénk sárgák, izzó vörösek, mély narancsok, lilák, kékek és zöldek. Mind mind egy csoda, ami ott lapul a gardrób vagy a neszesszer alján. Csoda ami mosolyt csal vagy egy élénk pillantást az októberi hajnalokba.
Mit válasszunk? Az aktuális trendet? A típusunknak megfelelő árnyalatokat? Amit már viseltünk?
Hagyatkozunk a megérzéseinkre. Reggel, álmosan végig futva a ruhák közt, azt, amin először megakad a szemünk.
Izgalmas kísérletezést!