11028051_1608322116051454_7205091197945533039_nHétfőnként alkonyattájban egy különleges népcsoport kezdi meg vándorlását. Különös ismertetőjelük nincsen, közöttünk élnek. Lehet, hogy éppen aki most melletted áll is közéjük tartozik. Semmi nem állíthatja meg őket, hogy eljussanak a szomjoltó forrásukhoz. A forráshoz, ami hetente egyszer három órára megnyílik.

Ismerjétek meg ezt a különleges csoportot a Heppereket, akik játszanak. És nem akárhogyan! Jelszavuk a merj dönteni, figyelj magadra és a többiekre, használd az intelligenciádat!

A Hepperek, azaz a Kraszkó Zita által életre hívott Hepp Színház – hétről hétre alakuló, változó, formálódó csapata. Bárki jöhet, csatlakozhat, tárt karokkal és sok-sok játékkal fogják fogadni. Az improvizációs technikákkal és játékokkal hétről- hétre megörvendezteti a résztvevőket. Persze semmi sem kötelező, de még a legbátortalanabb embereket is magával ragadja a játék hangulata és Zita szerető mosolya. Rengeteg a kommunikáció és az agymunka- de fontos, hogy mindenki annyit vesz le belőle, amennyit ő belerakott. Hiszen- mint azt tegnap a bőrömön tapasztalhattam- profi partnerekkel bármi kisülhet :)!

Egy biztos, “az élet: gyakorlat” és az improvizáció hatalmas lehetőségeket rejt magában. Figyelemmel- önmagunkra, befelé irányuló figyelemmel- és vizsgálódással rengeteg mindenre rájöhetünk magunkkal kapcsolatban.