A Nő ezeregy arca- Egyensúlyban a lehetőségeinkkel

Nőként folyton ott lebeg körülöttünk az önmagunkkal való elégedetlenségünk, ami rengeteg gondolatként fogalmazódik meg a fejünkben, majd tettekben, amik vagy a fodrászhoz vagy az edzőterembe visznek minket.
Egyetlen lépést mindig hajlamosak vagyunk kihagyni: magunkra nézve meglátni, hogy amit a tükörben látunk, az a múltunk képe.
A test lassan változik és ebbe a változásba minden egyes tettünk beleszól akárcsak annyi, hogy tovább fent maradunk éjszaka még sorozatot nézni és így fáradtabb testtel kelünk reggel.
A változtatások nem a nagy dolgokon fordulnak meg, hanem a mindennapok apró döntéseiben. A kérdés az, hogy meglátjuk-e ezeket a lehetőségeket? Azt, hogy milyen hatással vannak a döntéseink a testünkre az életünkre a női önértékelésünkre.
Ha látjuk a tükörben a múltunkat képesek leszünk meglátni a jelenben a lehetőségeinket és ezáltal másként folytatni az életünket – egyensúlyban.

Jelentkezni lehet: nora.kormendi@anoarcai.hu e-mail címen.
Jegyek a helyszínen válthatók: 3000Ft/ alkalom illetve bérlet: 7000Ft/3 alkalom.

Érkezés és regisztráció 18.45-től.

By |2018-01-17T17:50:39+00:002017. 4. 5. |Categories: Workshopjaink|Tags: , , , , , |0 hozzászólás

Hagyj üzenetet

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Támogasd az Egyesületet

Ha tetszik a munkánk, kérünk, hogy támogass minket egy csésze kávé vagy csokor virág árával!

Csésze kávé

450 Ft

Csokor virág

2500 Ft