Edd magad formásra!

beetroot-1383758_1920Mindenki életében eljön a pillanat, amikor belátja, hogy az csak egy dolog, hogy mozog valamit, az étkezés hasonlóan fontos része a formás alak elérésének.

Egy kis utánajárással kiderül, hogy nem is kell lemondanunk a finomságokról, ugyanis az étkezésre való odafigyelés nem ezt jelenti. Itt egyszerűen csak arról van szó, hogy odafigyelek arra, hogy mit viszek be a szervezetembe. Odafigyelés például az, ha van időm és én magam főzöm meg az ételt, amit később elfogyasztok. Abban biztosan csak az lesz, amit beleteszek. Ha én válogatom a piacon az alapanyagot, akkor lehetőségem van gondosan kiválasztani azt. Ha nem vagyunk időmilliomosok, akkor válasszunk az egyszerű receptek közül, de ha ez végképp nem jön össze, akkor is csak a legvégső esetben fogyasszunk a gyors éttermek kínálatából.
Aki régóta nagy figyelmet fordít a táplálkozására és igyekszik kiszorítani étrendjéből a búzalisztet és a cukrot, az lelkesedni fog a Gourmi-ért, ahol bűnmentes finomságokat találhat. Minden étel könnyen beszerezhető alapanyagból készül, és van amelyik pillanatok alatt elkészíthető! Reggeli falatok, főételek és nassolni valók egyaránt színesítik az oldalt. Nincs több kifogás lányok, irány a konyha!
Jó szemezgetést!
By |2018-01-17T17:51:00+00:002016. 6. 30. |Categories: Egész-ség|0 hozzászólás

Hagyj üzenetet

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Támogasd az Egyesületet

Ha tetszik a munkánk, kérünk, hogy támogass minket egy csésze kávé vagy csokor virág árával!

Csésze kávé

450 Ft

Csokor virág

2500 Ft