Hogyan is kezdődött…

girls-926784_1280Mindenképpen azt mondhatom, hogy jó sok beszélgetéssel; arról, hogy kibe mi van, mi munkálkodik, mit szeretne csinálni, mi érdekli. Aztán lassan kezdett formálódni- így formálódott a gondolat tetté és látható, bár csak átvitt értelemben tapintható anyaggá.

Sokan vagyunk, eltérő múlttal és tapasztalatokkal- de egy valami közös volt mindannyiunkban: ki akartuk nőni a klasszikus női sztereotípiákat.

Millió jó tanácsot kaptunk életünk során, megtanítottak bennünket sok mindenre, hogy milyennek kell lenni. Először a család (akiknek hálásak vagyunk mindannyian), majd az iskola, a társak, a barátok, majd a könyvek, filmek, média… bevallom még mindig jó nagy a katyvasz.

De mindeközben valami nagyon nem volt kerek! Hol van emellett az, ami egyébként bennem, bennünk van? Lehet ezt másképp is? Hogyan, hiszen nincs rá minta!

Akkor minta nélkül alkotni valami teljesen újat? A végtelen lehetőséget tárházából olyat, ami még nem volt?! Hűűű

Nincs recept, nincs bejárt út… ellenben van izgalom, zsákutcák, bizonytalanság, döntések, rádöbbenések- azaz lehetőség az életre.

Szóval itt vagyunk most. Izgatottan és hálával, hogy lehet alkotni- hiszen magunk sem tudjuk még napról-napra mit találunk. Az biztos, hogy valami újat. Legalábbis az irányunk erre mutat, aztán lehet, hogy kiderül valami teljesen más. De a lényeg, menni kell, dönteni és csinálni.

Mi, így tizenketten döntöttük, hogy csináljuk. Hát csináljuk!

 

By |2018-01-17T17:51:38+00:002015. 9. 18. |Categories: Egymás között|Tags: , , , , , , , |0 hozzászólás

Hagyj üzenetet

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Támogasd az Egyesületet

Ha tetszik a munkánk, kérünk, hogy támogass minket egy csésze kávé vagy csokor virág árával!

Csésze kávé

450 Ft

Csokor virág

2500 Ft